Olli Ella

Olli Ella is opgericht door twee zussen, Chloe en Olivia, die er eigenlijk altijd al van droomde om samen iets magisch te creëren. Zelfs toen ze zelfs nog kleine kapoentjes waren maakten zij van hun bedjes al een winkeltje om spulletjes te verkopen. En nu willen ze deze droom graag verder zetten met Olli Ella. Leuk weetje, alles wordt met de hand gemaakt!

 

Ollie Ella verschoningskussen
Een verschoningskussen was nog nooit zo mooi als de changing baskets reva van Olli Ella. In deze prachtige mand kan jij de luier van jouw baby verschonen. Het leuke aan deze changing basket is dat het achteraf nog heel multifunctioneel gebruikt kan worden. Dan gebruik je deze mand gewoon om speelgoed in te leggen, boeken, lakens, poppetjes, … . Hoe leuk is dat!

 

Collectie van Olli Ella
Verder vind je super leuk speelgoed bij Olli Ella zoals een leuke poppenwagen. De poppenwagen van Olli Ella is multifunctioneel. De ene dag speelt jouw kapoen hiermee als poppenwagen en krijgen al de poppen van jouw kapoen hier een eigen plekje. De volgende dag kan jouw kleintje winkeltje spelen want dan tover je hem zo om in een winkelwagentje! Eindeloos spelplezier met het speelgoed van Olli Ella.

 

Benieuwd naar alle items die wij selecteerden van Olli Ella? Je shopt ze hier! 

 

EINDEJAARSACTIE

Koop Dinkum Cricket en kies een kledingsetje uit die je er gratis bij krijgt. 

Actie is geldig in de fysieke shop & online! Indien online, bezorg ik na aankoop foto's van de kledingsetjes waaruit kan gekozen worden.

Aanwezig in de minishop 

Is een artikel dat je wenst niet meer voorradig in de minishop? 

Dan kan je deze bestellen per pre-order, vul daarvoor even het contactformulier hieronder in:

Dinkum DOlls 

Dinky Dinkums

Accesoires