Het speelcafé is een leuke plek waar je met je (klein)kindje(s) kunt komen spelen. Je kunt er ook andere ouders en kindjes ontmoeten, nieuw speelgoed ontdekken en iets lekker eten en drinken. 

 

Wil je als ouder even ontspannen? Of net even tijd maken om ongestoord met je kind(eren) tijd door te brengen? Of nog even je laptop te openen en wat werk te verrichten? Of vind je het gewoon fijn om andere ouders te leren kennen? 

Dan ben je bij Bar WELP op de juiste plaats, het kan hier allemaal!

 

Het Speelcafé is een fijne speelplek voor kinderen en speciaal bedoeld om te komen met kinderen (ook zonder ben je uiteraard welkom), terwijl je als (groot)ouder, familie of oppas kan genieten van een koffie en een taartje, een hapje en een drankje.

 

Wij laten jullie met veel plezier kennis maken met een andere manier van spelen en ontdekken, dit volgens het open einde spel, Sensory en Montessori.  

 

Iets leuks gezien dat je thuis verder wil ontdekken? We vertellen je graag meer over "Play&Scan" en onze webshop!

 

Play & Scan

We stellen het speelcafé tevens graag aan jullie voor als ontdekkings- / belevingswinkel.

Ben je benieuwd naar een bepaald speelgoed? 

Wij voorzien binnenkort in het speelcafé QR codes zodat jullie zonder enige verplichting verder kunnen gaan ontdekken! 

 

Leuk weetje: Bestellen jullie tijdens jullie bezoek iets in pre-order, dan ontvangen jullie 5% korting.

Webshop

Volgens de methodes van sensory, montessori & open einde spel vind je bij ons nog veel meer terug dan enkel wat je in het speelcafé kan gaan ontdekken.

 

Omdat wij vooral willen inspelen op de beleving, zowel van ouder als kind, en jullie dus al spelenderwijs alles kunnen gaan ontdekken, werken wij met zeer minimale stock. Onze werking zal op vandaag vooral gebaseerd zijn op PRE ORDER basis. 

Via onze sociale media kanalen en agenda zal dit steeds duidelijk terug te vinden zijn..

 

Leuk weetje: Bestellen jullie tijdens jullie bezoek iets in pre-order, dan ontvangen jullie 5% korting.