SOON:  Bewegingsgroepjes

 

Een ouder-kind moment, stimuleren tot bewegen, al spelenderwijs en onbewust tot maximale (motorische)ontwikkeling en persoonlijke groei.

 

Een wolf wordt aanzien als krachtdier, als de padvinder die de juisten helpt het (levens)pad te (onder)zoeken).  Als ouders gaan we hierin samen onze welpenkindjes ondersteunen en kiezen we de ontwikkelingsfase die het beste bij hun past, want iedereen is anders. Stap voor stap.

 

Een wolf wijst op heldhaftigheid en overwinning, onze welpjes zijn dan ook onze kleine helden & heldinnen. Na iedere doorgroeifase krijgen zij een welverdiend diploma ! 

Speelgroepjes

Wolven en hun welpjes nemen steeds uitgebreid de tijd om te spelen, zo leren ze evenwicht vinden in het presteren, leuke dingen doen en ook rust nemen.

 

Enkele keren per maand zullen er speelgroepjes plaatsvinden.

Verschillende leeftijden samen, onder het motto "Monkey see, Monkey do."

Hier kunnen onze rommelmakertjes vrij en naar hartenlust spelen. 

Heb jij geen zin in het opkuisen van zand en dergelijke, dan ben je meer dan welkom want ook onze sensory tafels zullen aanwezig zijn!

Natuurlijk is samen opruimen ook een vorm van Montessori en vinden we het zeer fijn moest het speelgoed terug zijn plaatsje krijgen.

 

Tijdens de vakantieperiodes zijn er geen bewegingsgroepjes, maar zullen er meer speelgroepjes worden georganiseerd.