EM'S

Het merk EM’s for Kids is opgericht door de Australische drummer, Daniel Gibney, toen hij vader werd. Als muzikant kon hij natuurlijk niet stoppen met oefenen thuis, dus ging hij in 2007 op zoek naar geschikte bescherming voor de jonge oortjes van zijn pasgeboren baby’tje. Gibney ontdekte een gat in de markt en ging direct aan de slag! Twee jaar later richtte hij EM’s for Kids op met een knipoog naar het koosnaampje voor zijn eerste dochter Emily, Em. Met EM’s for Kids wilt Gibney er vooral voor zorgen dat avontuurlijke ouders hun hobby’s kunnen blijven beoefenen en dankzij de gehoorbeschermers hun kinderen gewoon kunnen meepakken! Iedereen wint want een gelukkige ouder zorgt voor een gelukkig kind!

Slaap op 2 oren ouders met EM’s for Kids

Maak je minder zorgen dankzij EM’s for Kids! Eén van de belangrijkste taken als ouder is natuurlijk je kind beschermen en gehoorschade op jonge leeftijd zien te vermijden. Lawaaidoofheid kan al bij jonge kinderen optreden na één kort en krachtig geluid, zoals een knal van een vuurpijl, of een langdurige blootstelling aan hard geluid, zoals een concert buitenshuis maar ook gewoon de grasmaaier thuis. Elke gehoorbeschermer van EM’s for Kids is uitvoerig getest en voldoen aan internationale veiligheidsnormen. Je kan dus op twee oren slapen met een keuze voor EM’s for Kids!

EM’s for Kids: beleef samen meer avonturen!

EM’s for Kids wilt vooral dat ouders ook eens aan zichzelf durven denken. Als ouder is het vaak moeilijk om tijd voor jezelf vrij te maken. Met EM’s for Kids is het al een pak makkelijker: neem gewoon je kindje mee! Ga op reis met het vliegtuig, geniet samen van livemuziek, of ga naar een sportwedstrijd kijken. De van industriële kwaliteit gehoorbeschermers zijn speciaal ontwikkeld voor kleine oortjes vanaf 6 maanden tot en met de beginnende tienerjaren. Gemaakt om samen vele avonturen te beleven!